Pogosto zastavljena vprašanja

Zakaj je dobro, da se odločite za varčevanje v plemenitih kovinah in nakup plemenitih kovin pri družbi Harvest Metallis?

Pri družbi Harvest Metallis je naša glavna skrb vaša dolgoročna finančna neodvisnost in varnost. Več kot 25-letne izkušnje s plemenitenjem premoženja, nam omogočajo, da znamo vaše želje in sanje o svetli prihodnosti pretopiti v resničnost. Z ekspertnimi znanji o trgu plemenitih kovin vam svetujemo o najboljšem varčevalnem portfelju naložbenega zlata. Na voljo smo vam na vsakem koraku. Zavedamo se, da je naš uspeh odvisen od vašega.

Ne glede na to, ali želite nakup fizičnega zlata, razpršitev vašega naložbenega portfelja v plemenite kovine, varčevanje za stara leta ali nakup nepremičnin, imamo pri družbi Harvest Metallis za vas ustrezno rešitev. S personaliziranimi paketi varčevanja in nakupom zlata, vam omogočimo dobro prihodnost.

Z osebnimi svetovalci in možnostjo rednega spletnega spremljanja vašega naložbenega portfelja v realnem času, smo za vas pri Harvest Metallis ustvarili varno okolje, kjer boste lahko s tehtnostjo premislili vsak vaš naslednji korak. Sproti vas seznanjamo s trendi cen, novicami o plemenitih kovinah in dogodki v gospodarstvu, ki lahko vplivajo na vašo prihodnost.

Katere različne plemenite kovine lahko kupim pri družbi Harvest Metallis?

Ali je varno kupiti plemenite kovine pri družbi Harvest Metallis?

Kako kupim plemenite kovine pri družbi Harvest Metallis?

Kje lahko najdem prodajno ceno plemenitih kovin?

Kaj je prodajna cena plemenite kovine?

Kaj je oznaka “Good Delivery” in zakaj je pomembna?

Kako lahko najugodneje kupim zlato?

Kdaj prejmem plemenite kovine, ki jih naročim preko spletne trgovine?

Ali je možno, da katera plemenita kovina ni na zalogi? Kaj narediti v tem primeru?

Kje lahko hranim plemenite kovine?

Kako lahko prevzamem svoje zlato?